Stofzak voor uw Miele stofzuiger? Hét hoogwaardige alternatief: CleanBag Professional!

Sinds september 2017 bepaalt regelgeving dat het vermogen van een nieuwe stofzuiger niet boven de 900 Watt mag uitkomen. De zuigkracht wordt echter niet alleen door het vermogen van de stofzuiger bepaald. Een aantal andere zaken, zoals de borstel, het op tijd vervangen van de filters en het type stofzuigerzak is mede bepalend voor een goede werking. Bent u op zoek naar een stofzuigerzak voor uw Miele stofzuiger? We hebben de CleanBag Professional zakken ontwikkeld als alternatief voor originele stofzakken.

 

 

Hét alternatief voor F/J/M & G/N stofzakken: CleanBag Professional

Dat de Cleanbag Professional stofzakken een hoogwaardig alternatief zijn voor originele stofzakken blijkt uit de hygiënische filtratie: een combinatie van 5 lagen zorgen voor een filtratiegraad van 99,9%. Ideaal voor mensen met een allergie! De hygiënische afsluiting van de stofzakken voorkomt dat de motor valse lucht zuigt waardoor het vermogen van de stofzuiger niet vermindert. Daarnaast voorkomt het de terugslag van stof in het stofzakcompartiment voor een langere levensduur van de stofzuiger.

 

Optimale zuigkracht  met  CleanBag Professional stofzuigerzakken

Het opgezogen stof wordt geabsorbeerd, zonder dat de poriën verstopt raken, waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger langer optimaal blijft en er dus meer stof in de zak opgezogen kan worden. Hierdoor gaat één zak langer mee en hoeft deze dus minder vaak te worden vervangen. De kwaliteit van de CleanBag Professional stofzuigerzakken is getest door het onafhankelijke testinstituut TÜV

 

CleanBag stofzak kopen?

De CleanBag Professional stofzakken zijn onze alternatieve oplossing voor originele stofzakken en zijn exclusief verkrijgbaar via de Elka Pieterman Group. Geïnteresseerd in deze stofzuigerzakken? Neem voor meer informatie contact met ons op!